Нов Завет

Јован 13:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Исус му одговори: „На измиениот треба само нозете да му се измијат, зашто целиот е чист, а вие сте чисти, но не сите.“

Прочитајте целосна глава Јован 13

Преглед Јован 13:10 во контекст