Нов Завет

Јован 12:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А фарисеите си велеа меѓу себе: „Гледате ли дека ништо не помага? Ете, светот тргна по Него!“

Прочитајте целосна глава Јован 12

Преглед Јован 12:19 во контекст