Нов Завет

Јован 11:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Витанија беше близу до Ерусалим, околу петнаесет стадии;

Прочитајте целосна глава Јован 11

Преглед Јован 11:18 во контекст