Нов Завет

Галатјаните 4:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

но, кога се исполни времето, Бог Го испрати Својот Син, Кој се роди од же­на и се потчини на Законот,

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:4 во контекст