Нов Завет

Галатјаните 4:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Па така и ние, додека бевме малолетни, бевме поробени од стихиите на светот;

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:3 во контекст