Нов Завет

Галатјаните 4:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

туку е под настојници и чувари до определениот рок од неговиот татко.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:2 во контекст