Нов Завет

Галатјаните 2:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А, пак, оние за кои се мисли дека значат нешто – какви и да биле тие некогаш, мене ми е сеедно, Бог не го гледа човекот по лице – тие ништо не ми дадоа.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 2

Преглед Галатјаните 2:6 во контекст