Нов Завет

Галатјаните 2:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Посакаа само да ги помниме сиромасите, за што се погрижив и точно да го исполнам.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 2

Преглед Галатјаните 2:10 во контекст