Нов Завет

Галатјаните 1:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој се даде Себе за нашите гревови, за да нѐ избави од сегашниот зол свет, по волјата на Бога, Кој е наш Отец.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 1

Преглед Галатјаните 1:4 во контекст