Нов Завет

Галатјаните 1:24 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И Го прославуваа Бога за мене.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 1

Преглед Галатјаните 1:24 во контекст