Нов Завет

Филипјаните 4:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

а те молам и тебе, искрен сотрудниче, помагај им на оние што се грижеа во Евангелието заедно со мене и со Климент и со другите мои сотрудници, чии имиња се во Книгата на животот.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 4

Преглед Филипјаните 4:3 во контекст