Нов Завет

Филипјаните 4:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Благодатта на нашиот Господ Исус Христос нека биде со сите вас. Амин!

Прочитајте целосна глава Филипјаните 4

Преглед Филипјаните 4:23 во контекст