Нов Завет

Филипјаните 2:25 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Сметам дека е потребно кај вас да го испратам братот Епафродит, мој сотрудник и соборец во војувањето, а ваш пратеник и помагач во потребите мои,

Прочитајте целосна глава Филипјаните 2

Преглед Филипјаните 2:25 во контекст