Нов Завет

Филипјаните 2:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А се надевам во Господа Исуса дека наскоро кај вас ќе го пратам Тимотеј, та и јас, откако ќе разберам како сте, да се утешам со духот.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 2

Преглед Филипјаните 2:19 во контекст