Нов Завет

Филипјаните 2:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Затоа, возљубени мои, како што се­когаш ме слушавте, не само во мое при­суство, туку многу повеќе сега, кога сум отсутен, со страв и трепет градете го своето спасение,

Прочитајте целосна глава Филипјаните 2

Преглед Филипјаните 2:12 во контекст