Нов Завет

Филипјаните 1:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

– во секоја моја молитва се молам со радост за сите вас –

Прочитајте целосна глава Филипјаните 1

Преглед Филипјаните 1:4 во контекст