Нов Завет

Филипјаните 1:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ако, пак, живеењето мое во тело ми придонесува плод на делото, тогаш што да одберам не знам.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 1

Преглед Филипјаните 1:22 во контекст