Нов Завет

Филипјаните 1:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

како што очекувам со нетрпение и се надевам дека во ништо нема да се посрамам, но со сета моја храброст, ка­ко секогаш, така и сега, ќе се возвеличи Христос во моето тело – било со живот, било со смрт.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 1

Преглед Филипјаните 1:20 во контекст