Нов Завет

Филимон 1:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

сепак, од љубов кон тебе, те молам јас, каков што сум, старецот Павле, а сега и затвореник за Исус Христос,

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:9 во контекст