Нов Завет

Филимон 1:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Затоа, иако имам во Христос голема слобода да ти заповедам што треба да правиш,

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:8 во контекст