Нов Завет

Филимон 1:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и молам нашата заедничка вера да се покаже во тебе на дело во познание­то на секое добро, кое го имаме за Исус Христос.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:6 во контекст