Нов Завет

Филимон 1:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Благодат вам и мир од Бога, нашиот Отец, и од Господ Исус Христос!

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:3 во контекст