Нов Завет

Филимон 1:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Убеден во твојата послушност, ти напишав, знаејќи дека ќе направиш и повеќе отколку што ти велам.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:21 во контекст