Нов Завет

Филимон 1:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Да, брате, да го добијат од тебе во Господ она за што Го молам; развесели го срцето мое во Господ.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:20 во контекст