Нов Завет

Филимон 1:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ако, пак, во нешто ти згрешил, или ти е должен, префрли го тоа на моја сметка.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:18 во контекст