Нов Завет

Филимон 1:17 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И така, ако ме имаш за содругар, прими го како да си ме примил мене.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:17 во контекст