Нов Завет

Филимон 1:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

не веќе како роб, а повеќе од роб, како возљубен брат, а особено за мене, и уште повеќе за тебе – и по тело, и во Господа.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:16 во контекст