Нов Завет

Филимон 1:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Јас сакав да го задржам кај мене, за да ми служи место тебе во оковите што ги носам за Евангелието.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:13 во контекст