Нов Завет

Филимон 1:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и те молам за моето чедо, Онисим, што го родив во оковите свои:

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:10 во контекст