Нов Завет

Евреите 7:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Оние од Левиевите синови, што примаат свештенство, имаат заповед да земаат по Законот десеток од народот, односно од браќата свои, иако и тие произлегле од бедрата Авраамови.

Прочитајте целосна глава Евреите 7

Преглед Евреите 7:5 во контекст