Нов Завет

Евреите 6:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А ние сакаме секој од вас да ја пока­жува истата усрдност за одржување на полната надеж докрај,

Прочитајте целосна глава Евреите 6

Преглед Евреите 6:11 во контекст