Нов Завет

Евреите 6:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто Бог не е неправеден, та да го заборави делото ваше и трудот на љу­бовта што ги покажавте во Негово име, откако им послуживте и им служите на светиите.

Прочитајте целосна глава Евреите 6

Преглед Евреите 6:10 во контекст