Нов Завет

Ефесјаните 6:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

„За да ти биде добро, и да живееш долго на земјата.“

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 6

Преглед Ефесјаните 6:3 во контекст