Нов Завет

Ефесјаните 5:28 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И така, мажите се должни да ги сакаат жените свои како што ги сакаат своите тела; зашто, кој ја сака жената своја, тој се сака и самиот себеси.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 5

Преглед Ефесјаните 5:28 во контекст