Нов Завет

Ефесјаните 5:27 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

та да ја претстави пред Себе како славна Црква, која нема осквернување, или порок, или нешто слично, туку да биде света и непорочна.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 5

Преглед Ефесјаните 5:27 во контекст