Нов Завет

Ефесјаните 5:24 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Па, како што Црквата Му се покорува на Христос, така и жените да им се покоруваат на своите мажи во сѐ.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 5

Преглед Ефесјаните 5:24 во контекст