Нов Завет

Ефесјаните 5:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Разговарајте меѓу себе со псалми и славословија и духовни песни, пеејќи и воспевајќи Го Господа во срцата ваши;

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 5

Преглед Ефесјаните 5:19 во контекст