Нов Завет

Ефесјаните 5:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И не опивајте се со вино, во него има разврат, но исполнете се со Дух.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 5

Преглед Ефесјаните 5:18 во контекст