Нов Завет

Ефесјаните 4:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

еден е Бог и Отец на сите, Кој е над сѐ, и преку сите, и во сите нас.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 4

Преглед Ефесјаните 4:6 во контекст