Нов Завет

Ефесјаните 3:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Читајќи го тоа, можете да разберете како сум ја сфатил тајната на Христа,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 3

Преглед Ефесјаните 3:4 во контекст