Нов Завет

Ефесјаните 3:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и да ја осознаете Христовата љубов што го надминува секое знаење, за да се исполните со сета полнота Божја.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 3

Преглед Ефесјаните 3:19 во контекст