Нов Завет

Ефесјаните 3:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Затоа сум јас, Павле, затвореник на Исус Христос за вас незнабошците.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 3

Преглед Ефесјаните 3:1 во контекст