Нов Завет

Ефесјаните 2:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто по благодат сте спасени пре­ку верата; и тоа не е од вас – туку дар Божји!

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 2

Преглед Ефесјаните 2:8 во контекст