Нов Завет

Ефесјаните 2:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

дека во она време бевте без Хрис­та, отстранети од општеството на Из­раил, без право на учество во заветите на ветеното, без надеж и безбожници во светот;

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 2

Преглед Ефесјаните 2:12 во контекст