Нов Завет

Ефесјаните 2:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Затоа помнете, вие, кои некогаш по тело бевте незнабошци, и наречени не­обрезани од таканаречените обрезани со телесно обрезание, правено со раце,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 2

Преглед Ефесјаните 2:11 во контекст