Нов Завет

Ефесјаните 1:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тој е залог за нашето наследство, за откупување на посвојувањето за пофалба на Неговата слава.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 1

Преглед Ефесјаните 1:14 во контекст