Нов Завет

Дела 8:24 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Симон одговори: „Помолете Му се за мене на Господ вие, да не ме стиг­не ништо од она што рековте.“

Прочитајте целосна глава Дела 8

Преглед Дела 8:24 во контекст