Нов Завет

Дела 8:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

бидејќи те гледам дека си исполнет со горчлива жолчка и во окови на беззаконие.“

Прочитајте целосна глава Дела 8

Преглед Дела 8:23 во контекст