Нов Завет

Дела 8:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но Петар му рече: „Среброто твое нека загине заедно со тебе, зашто по­мисли дека дарот Божји може да се стекне со пари.

Прочитајте целосна глава Дела 8

Преглед Дела 8:20 во контекст