Нов Завет

Дела 8:17 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тогаш апостолите положија над нив раце и тие Го примија Светиот Дух.

Прочитајте целосна глава Дела 8

Преглед Дела 8:17 во контекст